sâmbătă, 26 august 2023

Tabloul cu flori - lucrare câștigătoare!

 În iunie, la câteva zile după ce am postat icoanele mele pictate pe sticlă împreună cu tabloul cu flori, m-am înscris la concursul Pepsi Space. Eram foarte încântată că reușisem să pictez pe sticlă, încât am vrut să știe toată lumea 😂, așa că am înscris lucrarea în concurs.


Nu m-am înscris în acest concurs cu gândul să câștig ceva, sincer, credeam că nici nu o vor accepta în concurs, cum vă spuneam la început, eram foarte fericită că reușisem să pictez un tablou și voiam doar să vadă lumea că pot și eu, chiar dacă nu am talent!😂
Când am primit e-mail cu subiectul: Pepsi Space – lucrarea ta castigatoare!, am fost foarte surprinsă și m-am bucurat foarte mult!


A fost o surpriză foarte plăcută, bluza Pepsi Space este chiar drăguță și materialul este unul calitativ! Este cam grosuță pentru vară, dar merge purtată la începutul toamnei sau primăvara când temperaturile nu sunt prea scăzute!

Îți doresc un sfărșit de săptămână cât mai frumos!


5 comentarii:

 1. FELICITARI! Ratasem postarea fiind in pregatiri de plecare.
  Te roooog, nu mai spune ca nu ai talent. Chiar ai!
  Daca aveai nevoie si de dovezi si nu doar comentariile noastre,
  acum le ai!
  Pupici si inspiratie pe mai departe! ❤️😘

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc foarte mult, Suzana!
   Nu știu cum să explic....când faci ceva ce nu ai mai făcut și îți iese bine, momentul ălă când vrei să arați tuturor, cam așa a fost cu acest concurs.
   Mai aveam puțin și ieșeam cu el în mână pe stradă să-l arat trecătorilor :))))))așa eram de mândră că reușisem să-l pictez. Te pup! Sper să revin și eu curand.

   Ștergere
 2. Suuuuper. veste :D
  Felicitari :D Ce ma bucur - chiar este tare frumos tabloul. E foarte fain si premiul- sa il porti cu bucurie :D.
  Imbratisari cu drag :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari! 💕 💐 😍 Nci nu stiu ce sa scriu! Ma bucur tare ca ai castigat! Sa porti sanatoasa tricoul! Si spor la pictat! ❤
  (nu mai zice la nimeni: ador Pepsi!) 😊
  Pupici!

  RăspundețiȘtergere