duminică, 26 februarie 2023

Crenguța magică !

 Săptămâna trecută în Oltenia a fost cod galben de vânt, a fost destul de urât din cauza vântului. Multe crenguțe au fost frânte și împrăștiate de vântul puternic prin curte, am cules o crenguță de vișin de pe jos și am transformat-o într-o crenguță magică.

Materialele pe care le-am folosit: coji de fistic, acuarele, mărgeluțe, silicon la cald și crenguța de vișin.

Am curățit crenguța cu o foarfecă de vie și am ajustat-o ca dimensiune să se potrivească în vaza mea de pe birou.😊 Apoi am colorat-o în albastru (singura culoare care nu se uscase). Până s-a uscat vopseaua, cu ajutorul pistolului de lipit am făcut din cojile de fistic floricele.

Am lipit floricelele de crenguță, iar două dintre ele le-am făcut direct pe crenguță, cum se poate observa în poza de mai sus. Apoi am mai împodobit crenguța lipind niște mărgeluțe în formă de inimioară, am mai lipit câte 2 coji de fistic formând niște bulbi de floricele.

Pentru că nu am reușit să fac niște poze calitative, după ce a trecut vântul puternic și a ieșit soarele afară am ieșit cu cățelul meu Uzzi (pe care îl veți auzi lătrând la ciori în fundal😂) să fac un scurt video de prezentare a crenguței mele magice!

Sper să vă placă micuța mea crengută! O duminică frumoasă să aveți!

6 comentarii:

  1. Sa te bucuri de crenguta ta magica! Arata foarte frumos. Nu am incercat nimic cu fistic. Insa se pot crea multe minuni!
    O saptamana frumoasa sa ai! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Este prima dată când fac floricele din fistic. Nu au ieșit ele perfect,dar arată bine...hihi.
      Săptămână ușoară să ai! Pupici.

      Ștergere
  2. adevarat o crenguta magica. Ce frumos ti-a iesit, ce ingenos, din coji de fistic! ah si ma bucur ca l-am auzit pe Uzzi ☺☺☺ Leo a sarit cu urechile ciulite, cautând sa inteleaga ce se intâmpla la noi in dormitor ☺☺☺
    Noapte buna, dragilor. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mi-l și imaginez pe Leo, așa face și Uzzi când aude înregistrări cu frați de-ai lui lătrând.... când îi vede la televizor se urcă pe mobilă să fie la înălțime și "vorbește" cu ei.:)))))
      Săptămâna ușoară și o zi frumoasă să ai!😘🤗

      Ștergere
  3. Frumoasă crenguță ai creat ❤️
    Salutări lui Uzzi 👍
    Pupici ❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc. E prima dată când încerc să fac flori din coji de fistic.
      Pupy 🥰🤗

      Ștergere