luni, 19 septembrie 2022

Cumpără mai deștept, nu mai greu!

 În timpul restricțiilor din timpul pandemiei am făcut cumpărături online și continui să fac și acum. Cumpăr de toate: alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii etc etc...e mult mai avantajos, timp și bani economisiți.


În magazinul online găsești mult mai multe produse decât sunt expuse în magazinul fizic, faci comandă din confortul casei tale și produsele îți vin la ușă și primești și bani înapoi, ce poți să îți doresști mai mult? Timpul pierdut prin magazinele fizice,la  cozile de la case, în traficul aglomerat, îl poți folosi petrecându-l cu familia, plimbându-te sau făcând ceea ce îți place, dacă alegi să faci cumpărături online, și în plus primești și un procent din valoarea comenzii înapoi, sună bine, nu-i așa?

Cashback cred că știm cu toții ce înseamnă, adică primești bani înapoi. Există foarte multe site-uri și aplicații care oferă cashback la cumpărăturile online, dar eu am ales să folosesc TIPLI deoarece au o extensie Tipli în browser care vă avertizează cu privire la cashback, promoții sau cupoane de reducere! Instalarea durează un minut și primești 1 leu pentru că ai instalat extensia. Există și aplicație gratuită pentru telefonul mobil pe care o poți descărca din magazin play!

Toată lumea face cumpărături online și dacă susțineți contrariul o să vă contrazic! Cu tipli puteți economisi până la 33% din cumpărături și găsiți aproximativ 570 de magazine din care puteți face cumpărături.


Știu! Vi se pare prea simplu și greu de crezut! La fel am crezut și eu la început! Dar pentru că nu aveam nimic de pierdut am zis să testez acest site și am câștigat! Mi-am primit procent din cumpărături înapoi! La prima comandă pe care o faceți prin intermediu tipli primiți 30 lei cashback automat.

👉✅Link către cei 30 lei cadou: https://www.tipli.ro/p/2185194

În plus, pentru fiecare prieten adus și care face cel puțin o cumpărătură prin intermediul tipli, primiți 25 lei, astfel că puteți câștiga până la 750 lei doar din recomandarea tipli prietenilor.Cumpărăturile sunt mai simple și câștigate cu tipli.ro. Spor la cumpărături!Un comentariu: