Eros și Psyche - Când arta întâlnește tehnologia !

 Povestea de iubire dintre Eros și Psyche se spune că este cea mai frumoasă și că în spatele mitului iubirii dintre ei se află semnificații...

joi, 9 mai 2024

O călătorie plină de imaginație pe bicicleta din sârmă

 Am revenit la tema numărul unu a transformărilor creative, tema numită Felicitare! O adevărată călătorie plină de imaginație, că deh, de asta nu duc lipsă😂, pe-o bicicletă din sârmă! Când am citit prioma temă și știam că materia primă a lunii sunt cablurile sau sârma m-a luat cu fibrilații!

După ce mi-am revenit, mi-am pus imaginația, care era puțin șocată, la treabă și-am vrut să realizez o felicitare yin și yang, și.....

....mi-au ieșit niște roți cam accidentate!😂

Ehhh...mi-am dat puțin cu reveneală ...și cum mă uitam în jurul meu, după un semn ceva, scânteia aia care nu voia să se arate, am văzut pe masă niște bănuți de 5 bani....și-atunci mi-am pus întrebarea: pot să fac o bicicletă din bănuți și sârmă? Sigur că pot!

Si m-am apucat de treabă: am lipit bănuții cu silicon, apoi sârma, din silicon am făcut mânerele și șaua bicicletei...și-am vrut să o las așa, DAR pentru că siliconul s-a cam întins (nu am avut alt adeziv la îndemână), când l-am curățit cartonul s-a cam ”ciupit” și a trebuit să-l colorez.

Cartonul este ambalajul de la dressuri, nu am apucat să fac poze cu materia primă, pentru că atunci când te ia valul, trebuie să înoți, n-ai timp de alte prostii.😂
Am ales să o colorez cu o culoare acrilică - turcoaz, iar roțile, șaua, coarnele și scrisul cu magenta. Am zis că aceste culori vii sunt potrivite pentru sezonul în care ne aflăm - primăvara!
Mă gândeam să mai fac niște baloane sau să mai pun niște ornamente ceva, dar eu mă pricep doar la felicitări simple, așa că am lăsat-o așa. Sper să-ți placă felicitarea mea! dacă nu, aștept sugestii de îmbunătățire!
Și pentru că tot suntem la capitolul FELICITĂRI vreau să vă prezint și o felicitare superbă primită de la Suzana. Am primit-o pe 2 Mai, cu gânduri frumoase de Paște, dar eu am văzut-o în cutia poștală tocmai pe 7 Mai.
Îmi place foarte mult, se asortează cu felicitarea mea, nu-i așa? Dacă intru cu bicicleta mea pe cărarea verde ajung într-un labirint de flori într-un parc.
Mulțumesc foarte mult, Suzana!
Pe curând!💝


9 comentarii:

  1. Ahhhh cat de tare! Stai sa vezi ca si eu am vrut sa fac ceva cu yin si yang :)))) si pana la urma nu am mai facut. Pusesem gand rau la vreu doua cabluri de date unul alb si unul negru.
    Imi place bicicleta tare mult!!! Ti-a iesit de minune. Si la baloane ma gandeam si eu (eventual sa fi scris la multi ani in baloane. si sa fie prinse de ... ceva jos ceva simplu, sa zicem un stalp.. si poate as mai fi trasat o linie de la bicicleta la stalpisor. Dar e fain si asa simplu :D.

    Ai dreptate chiar ai putea s ate sui pe bicicleta si s amergi catre gradinuta trimisa de Suzana :). Ca intr-o poveste.
    Pup cu drag!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta ideea bicicletei. Si se potriveste de minune cu cararea de la Suzana.
    Pupici😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Este o tema fabuloasa, insa cand sunt prea multe idei, nu ajung sa aleg prea repede. Vorba ta, fibrilatii...
    Mica bicicleta cu siguranta se va invarti de minune prin parc.
    Oricum, este destul de sugestiva realizarea. As fi continuat totusi cu un mic drum serpuit pe care sa ajunga la urare!
    Pupici si weekend placut, draga Mihaela!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce idee frumoasă ai avut! Eu încă sunt in pană de idei cu felicitarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Your creativity is amazing! I enjoyed reading about your wire bicycle journey and the yin and yang card adventure.

    Happy Sunday, Mihaela!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draguta ideea! Bicicleta e chiar reusita!
    Un start bun in noua saptamana, Mihaela draga 🤗🌷

    RăspundețiȘtergere
  7. I love your idea.
    www.rsrue.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere